Nyheter Tips

Rocker – det revolutionerande fintechbolaget – har meddelat att man i fortsättningen även kommer ha stöd för Samsung Pay. Därmed har bolaget numera stöd för alla de tre stora digitala plånböckerna – Google Pay, Apple Pay och Samsung Pay.

Det blir allt vanligare att vi betalar med mobilen då det är smidigt och på många sätt väldigt “samtida”. Problemet är att banker och kreditgivare ofta endast har stöd för vissa digitala plånböcker och därför påverkas konsumenters möjligheter baserat på den mobil de valt att köpa.

Enligt de senaste uppgifterna har mer än 70 procent av Rockers kunder redan aktiverat mobila betalningar för sina kort och man hoppas nu kunna öka på den siffran markant med alla Galaxy-användare.

“Samarbetet med Samsung är en viktig milstolpe i vår ambition att erbjuda kunderna en helhetslösning där de enkelt kan samla hela sin ekonomi på ett och samma ställe, oavsett vilken eller vilka banker och konton man har”, berättar Jonas Hultin, vd på Rocker, i ett pressmeddelande.

Även Samsung är glada över det nya samarbetet och ser fram emot att erbjuda sina säkra betalningslösningar till en större målgrupp.

“Vi vet att många efterfrågar den nya tekniken och de fördelar som den ger med enkla och säkra betalningar. Vi är glada över att kunna erbjuda våra användare många betalningsalternativ och är stolta över att Rocker nu kan erbjuda Samsung Pay”, säger Conny Lindström, Affärsutvecklingschef för mobilt på Samsung Norden.

Mer om Rocker

Rocker är ett fintechbolag som erbjuder tre olika debetkort med förmåner som nästan håller jämn nivå med de stora kreditbolagen. Ett av korten är helt gratis medan de andra två har en mindre månadsavgift. I utbyte mot avgiften får du som kund bra förmåner, däribland upp till 10% cashback, sparkonton och en kompletterande reseförsäkring

Läs mer om Rocker