Nyheter

Resurs Bank, med huvudkontor i Helsingborg, ska storsatsa på e-handel och öppnar därför kontor i Stockholm med planen att anställa 30 till 40 personer. Därmed blir Stockholm den sista huvudstaden i Norden som banken etablerar sig i.

I enligt med den pågående e-handelstrenden väljer nu Resurs Bank att det är dags att ta marknadsandelar med innovativa lösningar som kommer gynna både återförsäljare och kunder. Från det nya kontoret i Stockholm – som är en del av innovations- och tech-huben The Factory – ska man stärka sin position inom e-handel och andra kommersiella lösningar i Norden.

I ett pressmeddelanden säger Nils Carlsson, vs, Resurs Bank följande:

“Resurs är mitt i en spännande förändringsresa med fokus på att stärka vår position inom fram för allt e-handel och kommersiella erbjudanden på den nordiska marknaden. Det kräver hög kompetens och därför behöver vi vara på plats i Stockholm som är ett europeiskt fintech-nav. Vi kommer också närmare kunder och intressanta partners vilket är mycket värdefullt”, säger Nils Carlsson, VD, Resurs Bank.

Resurs Banks nya kreditkort

I början av året lanserade Resurs Bank nya kreditkort där man gjort sig av med sitt tidigare varumärkesnamn “Supreme”. Du kan läsa mer om korten här: Resurs Bank.