Nyheter

I veckan blev det klart att resebolaget Ving väljer Marginalen Bank som sin samarbetspartner för betalningar via Swish. Det innebär att Vings kunder nu kan börja betala för sina resor snabbt och enkelt med Swish.

Efterfrågan på Swish ökar ständigt och konsumenter förväntar sig idag nästan att det ska vara ett alternativ, oavsett vad de betalar för. Därför kan nu alla som är sugna på att resa glädja sig åt att det går att boka resor via Ving med Swish. Detta genom ett samarbete med Marginalen Bank som får i uppgift att säkerställa att betalningarna sköts snabbt och säkert.

“Vi är mycket stolta över att Ving väljer oss som bank och partner i samband med att de erbjuder Swish-betalningar till sina kunder. Det ligger i vårt DNA att förenkla den ekonomiska vardagen både för privatpersoner och företag, något som vi gör i dubbel bemärkelse genom detta samarbete”, berättade Haris Serhatlic, marknadschef på Marginalen Bank, för Di.se i veckan

Även Ving är så klart glada över nyheten och hoppas att integrationen med Swish ska underlätta för befintliga kunder men även attrahera nya kunder som uppskattar smidiga betalningar.

”Vi är glada att äntligen kunna erbjuda smidiga Swishbetalningar via Marginalen Bank. Vi vet sen tidigare att det verkligen är något som efterfrågas av våra kunder, inte minst vid mindre köp av tillvalsprodukter, som nu blir ännu enklare”, berättade Claes Pellvik, Kommunikationschef på Ving, också för Di.se i samma veva.

Boka resan med ett kreditkort för reseförsäkring

Swish i alla ära, men bokar du din resa med ett resekort får du även en kompletterande reseförsäkring som täcker dig där ditt vanliga reseskydd via hemförsäkringen inte gäller. Då kan du vara säker på att du och dina medresenärer får det ekonomiska stöd som krävs när det man inte vill ska hända på semestern sker.

Du kan läsa mer om de bästa resekorten – däribland Marginalen Traveller – i vår guide till de bästa resekorten 2022.