Komplett bank logo

Nyheter Tips

I veckan lanserade Komplett Bank en uppdaterad version av sitt bonussystem. Ett bonussystem som, vid första anblick, verkar erbjuda ökat värde för de allra flesta användarna precis i tid för mellandagsrean.

Det nya bonussystemet ger som tidigare 4 % i bonus för alla köp på Komplett.se där du hittar Nordens största utbud teknik på nätet. Vidare får du 1 % bonus på alla köp som överstiger 20 000 kronor vilket är en av ändringarna man gjort på kortet. Den andra ändringen är att man numera får 0,5 % i bonus för alla andra köp man gör på kortet, både online och i fysiska butiker, restauranger, etc.

Tänk på att du inte får bonus när du använder kortet i bankomater eller gör elektroniska överföringar till andra via exempelvis Swish. Dessutom begränsas du till 500 poäng i månaden och totalt 2 000 poäng om året.

Du kan läsa mer om Komplett Bank Mastercard i vår recension.

Jämför Komplett Mastercard med andra kreditkort

Om du är på jakt efter ett nytt kreditkort kan du jämföra Komplett Mastercard med alla andra ledande kreditkort i Sverige på denna sajt. Vi i har till exempel listat alla de bästa kreditkorten i ett praktiskt format med mycket matnyttig information, men även skrivit detaljerade recensioner om de olika kreditkorten.

Enligt våra detaljerade marknadsundersökningar kvalificerar Komplett Bank Mastercard dessutom som ett de bästa matkorten och kreditkorten utan årsavgift. Kika närmare på de länkade guiderna för att hitta ett kreditkort som passar dina behov.