Nyheter

Vid årsskiftet genomförde Ikano bank ett par större förändringar i sina tjänster och förmånerna för sina kreditkortskunder. Dels har man slopat sitt rabattsystem för ett fräschare och mer förmånligt poängsystem, och dels har man sänkt minimumgränsen för delbetalningar utan ränta.

Detta gäller för nya och etablerade Ikano kunder

Från och med 1 januari 2022 har två stora förändringar skett för alla Ikanos kunder; både för de som redan är kund och de som planerar att bli det. För det första har man valt att lägga sitt gamla rabattsystem i graven och ersatt det med ett poängsystem. Numera får du en poäng för varje spenderad krona, oavsett var eller vad du handlar. När du samlat på dig 25 000 poäng så omvandlas poängen till 100 kronor som dras av nästföljande faktura, dvs. når du 25 000 poäng i mars så dras 100 kronor av fakturan i april.

För det andra har man gjort det lättare och billigare för kunder att delbetala sin utgifter. Du kan du välja att delbetala alla utgifter på minst 2000 kronor över antingen 6 eller 12 månader och helt slippa att betala ränta på delbetalningen.

Båda dessa förändringar är ganska omfattande och ger alla Ikanos kunder nya och bättre förutsättningar. Med andra ord har Ikanos kreditkort – i det stora hela – blivit ett bättre och med kundorienterat kreditkort.