Resurs bank poängshop

Guider

Upptäck fördelarna med Resurs Banks kreditkort där varje köp ger bonuspoäng. Använd poängen i poängshoppen för att byta mot allt från teknik till upplevelser. Läs om hur du startar med en generös välkomstbonus och vilka kort som optimerar din poängsamling.

Innehåll

Samla poäng med Resurs kreditkort

Med Resurs Banks kreditkort får du möjlighet att samla bonuspoäng på varje köp som du kan använda i poängshoppen. Vilket kort du väljer påverkar hur snabbt dina poäng samlas.

Kreditkort från Resurs för att samla poäng:

Varje gång du handlar med ditt Resurs kreditkort växer ditt poängsaldo, vilket du sedan kan använda för att handla i poängshoppen.

En välkomstbonus på första köpet

När du använder ditt Resurs Bank kreditkort för första gången belönas du med en välkomstbonus på 10 000 poäng. Denna bonus kickstartar din poängsamling och gör att du snabbare kan hitta värde i poängshoppen.

Använd poängen i Supreme Card poängshop

Supreme Card poängshop

När du har samlat tillräckligt med poäng genom dina köp med Resurs Banks kreditkort kan du använda dessa i Supreme Card Poängshop.

Exempel på produkter som finns i shoppen

I Resurs Banks poängshop finns ett brett utbud av över 470 produkter, där du kan använda dina poäng för att få allt från tekniska prylar till artiklar för hem och fritid.

Nedan finner du några exempel på de produkter som kan finnas tillgängliga:

 • Resor: Ticketmaster presentkort, 31 700 till 158 400 poäng.
 • Upplevelser: Greatdays presentkort, 16 500 till 156 500 poäng.
 • Presentkort: Zalando presentkort, 15 200 till 152 000 poäng.
 • Elektronik: Powerbank T20B 65W PD 20.000mAh, 128 500 poäng.
 • Välgörenhet: Donationer till välgörenhetsorganisationer kan göras, men specifika poängkostnader nämns inte.
 • Inredning: Constella ljusstake 5 ljus aluminium, 97 300 poäng.
 • Köksprodukter: Emma Vattenkokare, 224 800 poäng

För att se den fullständiga listan över produkter och deras poängkostnad behöver du logga in på Resurs Banks poängshop-webbsida.

Så loggar du in på poängshoppen

För att logga in på Resurs Banks Poängshop och ta del av de varor och tjänster som erbjuds mot insamlade poäng, behöver du följa dessa steg:

 1. Besök Resurs Banks hemsida och navigera till sektionen för inloggning.
 2. Ange ditt användarnamn och lösenord i de avsedda fälten. Om du är ny användare, välj alternativet för att skapa ett konto.
 3. När du är inloggad, leta efter en länk eller en knapp märkt Poängshop eller liknande. Detta tar dig till sidan där du kan se ditt nuvarande poängsaldo.
 4. I Poängshoppen kan du utforska de produkter du kan köpa med dina poäng. Din historik är även tillgänglig för översyn.

För snabb och enkel åtkomst till dina poäng och Poängshoppen kan du överväga att registrera ditt kreditkort i Apple Pay eller Google Pay för betalningar och poängsamling direkt genom din smartphone.

Vanliga frågor och svar

Vad finns i Resurs Poängshop?

Resurs Poängshop erbjuder varor och tjänster som kan köpas med poäng. Sortimentet varierar men kan inkludera hemelektronik, resor, upplevelser, och presentkort.

Är Resurs Bank seriös?

Ja, Resurs Bank är en seriös finansinstitution som är reglerad av Finansinspektionen, med lång erfarenhet av konsumentkrediter i Norden.

Vilken bank tillhör Resurs Bank?

Resurs Bank är en oberoende bank och ingår inte i en större bankgrupp. Den fungerar som en självständig enhet.